Pregled avtorjev (priimek na 'Č')

  Marko Čižman

  Slovenski duhovnik Marko Čižman že od malih nog rad kuha. Še kot šolar se je včasih zaklenil v domačo kuhinjo ter starše, brata in sestro presenetil s kosilom! Izšolal se je za kuharja, po srednji šoli končal še študij na Biotehniški fakulteti, nato pa se je dokončno odločil, da bo odgovoril na Jezusov klic in vstopil v bogoslovje.

  Pri svojem delu v župniji Marko Čižman s pridom uporablja vse svoje talente. Med kakšnim od svojih obiskov družin v župniji rad kosilo pripravi kar skupaj z domačimi, saj je kuhanje odlična priložnost za sproščen pogovor in graditev zaupanja, ki odpre vrata globljim pogovorom o Bogu in smislu življenja.

  Enak namen imajo tudi njegovi kuharski tečaji, na katerih mlade z vso ljubeznijo uči osnov kuhanja. Vedno so dobro obiskani. Lepo je, ko se skupaj s prijatelji pogovarjamo za mizo, polno okusnih jedi. Tudi Jezus se je velikokrat tako družil s svojimi učenci!

  mag. Samo Čretnik
  Samo Čretnik, magister strojništva, je profesor na Tehniškem šolskem centru Maribor. Knjigo je napisal kot pripomoček pri predmetih Računalniško podprte tehnologije ter Prostorsko modeliranje in priprava dokumentacije. Knjiga je nadaljevanje uspešnice Pro/Engineer Wildfire V2.0, ki je izšla leta 2005.

Kontakt