Iskanje po založbi: Družina
Urejeno po: jeziku in datumu izida.

Izberite urejanje zadetkov: datum izida naslov

Andrej Praznik

Planinski izleti za 4 letne čase (2)


Vodnik vsebuje 52 planinskih izletov - po enega za vsak teden v letu, ki so razvrščeni po letnih časih. Vsakemu izletu so namenjene štiri strani, na katerih je izlet nazorno predstavljeni v sliki in besedi.

izid: 2011

Lydia Crook

Velika knjiga zabave za 2


Velika knjiga zabave za 2 prinaša na tone zabave za prijateljsko dvojico, ki bo iskala skrite predmete, dirkala po labirintih, premetavala črke in uživala v risanju. V njej je 112 strani z zagonetnimi ugankami,...

izid: 2015

Jerry M. Linenger

Pisma iz vesolja


Astronavtova pisma sinu so pretresljiv dokument ljubezni do družine, zlasti pa očetoveske ljubezni do prihajajočega otroka. Branje, ki se ga boste z veseljem lotili in se ob njem tudi sami bogatili.

izid: 2004

Jean-François Kieffer

Mali volk in njegove pustolovščine 2.del


Lovci in druge zgodbe V času vitezov in gradov je živel mladi trubadur pustolovskega srca – Mali VOLK. Pogumni Mali VOLK ni poznal matere in očeta ter je sam živel v 13. stoletju v Italiji.

izid: 2014

Jean-François Kieffer

Mali volk in njegove pustolovščine


Strip z barvitimi ilustracijami odpelje bralce na vznemirljivo pustolovščino odraščanja v srednjem veku, ki se zdi pogosto zelo podobna izzivom odraščanja v današnjem času. Zgodba bo zagotovo zabavala mlade bralce, toda...

izid: 2013

Sofokles, Kajetan Gantar in Brane Senegačnik

Antigone in Sofoklova Antigona v prevodu Ivana Hribovška


Kajetan Gantar in Brane Senegačnik: Sofoklova Antigona v prevodu Ivana Hribovška Antigona je eno temeljnih del grške in svetovne dramatike in obenem najbolj brano delo svetovne klasike v Sloveniji.

zbirka: Sidera / izid: 2014

Marko Čižman

Gremo kuhat!


Župnikovi okusni recepti za mlade vseh starosti Kuhanje ni več zapleteno! Pred vami je 200 župnikovih preprostih receptov za okusne jedi!

izid: 2014

Tomáš Sedláček

Ekonomija dobrega in zla


Sedláček nas popelje nas na pustolovsko potovanje h koreninam naše civilizacije. S primeri starih Sumercev, Hebrejcev, antičnih mislecev in Descartesa nam pokaže, kako navdihujoče je spremljanje sprememb v človekovem...

izid: 2014

Nikolina Rop

Recepti sestre Nikoline


Kuharska knjiga Recepti sestre Nikoline ni le učbenik, ampak tudi bogata zbirka receptov, po kateri bodo posegali tudi bolj vešči kuharice in kuharji. Brez težav vas bo popeljala od zamisli do dehteče jedi.

Skupaj zadetkov: 9; 1. stran od skupaj 1 strani.

Kontakt