Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 35,91 EUR

Redna cena: 39,90 EUR

Prihranek: 3,99 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Helena Fone, Pika Rajnar, Skupina avtorjev

EFT knjižni komplet

Komplet vključuje knjigi:

EFT - tehnika doseganja čustvene svobode za telebane

Tehnika doseganja čustvene svobode je ena izmed vodilnih energijskih tehnik. Z njo lahko učinkovito ublažimo najrazličnejše telesne in čustvene težave, kot so strahovi in fobije, trema, škodljive navade, bolečine v hrbtu in nespečnost.

Ta praktični vodič vam predstavlja teorije in tehnike EFT in pojasnjuje, kako lahko uporabljate to hitro, varno in blago tehniko pri sebi in pri drugih ter si s tem ponovno uravnovesite energijo, začnete drugače razmišljati in podprete pozitivne spremembe v telesnem in čustvenem zdravju.

Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše

EFT ali tapkanje, ki se kot „dober veter“ širi po svetu in pri nas doma, je odlična metoda samopomoči in samozdravljenja. Je preprosta, učinkovita in poceni. Je vedno pri roki, a deluje le, če jo uporabljamo.

Knjiga ne razlaga samega izvajanja metode EFT, za to so na voljo druge knjige (smo pa na koncu dodali plonk listek iz knjige EFT za telebane). Namenjena je dejansko motivaciji, podpori, grajenju občutka da je možno tudi za nas, navadne ljudi, ki živimo v Sloveniji.

Več o posamezni knjigi si lahko preberete na spodnjih povezavah:

1. EFT - tehnika doseganja čustvene svobode za telebane
2. Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše

O avtorjih

Helena Fone

Helena Fone ima dolga leta izkušenj kot EFT izvajalka in EFT predavateljica. Pogosto jo vabijo kot gostjo na različne TV in radijske postaje. Njeni članki so bili objavljeni (in so še) tako v državnih kot lokalnih časopisih in revijah. Helena je članica mednarodne organizacije AAMET (www.aamet.org) , kjer je leta 2009 prevzela mesto predsednice. Ogromno energije vlaga v to, da so standardi in pravila pri izvajanju metode EFT jasno postavljeni in da se povsod po svetu izvajajo na enak način.

V svoje delo vključuje prvine psihoterapije, kognitivne vedenjske terapije in hipnoze. Živi v mestu Gozo na Malti in veliko potuje. V preteklih letih je pomagala stotinam ljudi, da se rešijo težav, ki so izvirale predvsem iz čustvenih travm. Ima bogate izkušnje iz let, ko je z EFT prostovoljno pomagala v centru za onkološke bolnike - tako bolnikom kot osebju.

Helena Fone izvaja EFT usposabljanja za različne skupine ljudi - psihiatre, psihologe, običajne gospodinje, medicinske sestre, učitelje, zobozdravnike, managerje, študente in še mnoge druge. Kot vsi EFT izvajalci po svetu je s pridom uporabila EFT, da se reši težav iz preteklosti in si olajša telesne težave. Zato ga kot orodje za prvo pomoč vedno in povsod priporoča prav vsem.

Pika Rajnar

AAMET predavateljica, zastopnica AAMET za Slovenijo

Info

Založba: Založba Pasadena
Prevod: Emanuela Malačič Kladnik
Strokovna recenzija: Pika Rajnar
Jezik: slovenski jezik
Vezava: Poltrda (z zavihkom)
Strani: 500
Izid: julij 2013

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: EFT knjižni komplet

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: EFT knjižni komplet

Oglejte si tudi

Kontakt