Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 78,93 EUR

Redna cena: 87,70 EUR

Prihranek: 8,77 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Komplet Pot v oblak, Računalništvo v oblaku

Dr. Tone Vidmar
Računalništvo v oblaku, 1. del: Teorija distribuiranih sistemov

Ne zgodi se pogosto, da je delo izpod peresa slovenskega strokovnjaka tako aktualno, kot je danes ta knjiga s področja računalništva v oblaku. V njej dr. Vidmar povzema svoje 35- letno delo na področju računalniških komunikacij in uporabniških storitev ter izlušči in prikaže koncept distribuiranih sistemov, ki so jedro »cloud computing-a«
Novi učbenik dr. Toneta Vidmarja, Teorija distribuiranih sistemov, je rezultat 35-letnega dela na področju računalniških komunikacij in storitev, ki jih omogočajo omrežja, na katera lahko priključimo računalnike. Knjiga je nadaljevanje in razširitev avtorjevih dveh predhodnih del, ki obravnavata informacijske tehnologije in storitve, Računalniška omrežja s storitvami iz leta 1994 in Informacijsko-komunikacijski sistem iz leta 2002. Porazdeljeni ali distribuirani računalniški sistemi ter omrežja so tisti del računalništva in informacijske tehnologije, na kateri so osnovani splet in spletne storitve. Posamezna poglavja učbenika za popolno razumevanje sicer zahtevajo različno predznanje, zaradi česar je dr. Vidmar vsaj na kratko opredelil tudi osnovne pojme, ki so nujni za razumevanje predstavljenih vsebin.


Dr. Tobias Höllwarth
Pot v oblak

Knjiga, ki je namenjena menedžerjem in podjetnikom, ki razmišljajo o ekonomizaciji njihove informacijske tehnologije ter bralcem, ki nimajo želje postati strokovnjaki, bi pa radi vedeli več o računalništvu v oblaku. Knjiga je rezultat sodelovanja EuroCloud tima iz Avstrije, Nemčije in Švice ter Slovenije. Sodelovali so pravniki, davčni svetovalci, tehnologi, ekonomisti, poslovni svetovalci in cela vrsta drugih ljudi iz omenjenih držav, ki so odgovorni za večkratni pregled knjige in zagotovitev kakovosti.

Info

Založba: Založba Pasadena
Založba izvirnika: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: trda
Mere: 165 x 235 mm
Izid: december 2013
ISBN: oblak komplet
ISBN-13: oblak komplet

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Komplet Pot v oblak, Računalništvo v oblaku

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Komplet Pot v oblak, Računalništvo v oblaku

Oglejte si tudi

Kontakt