eBesede

Nakup

Cena 15,90 EUR

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Alenka Henigman

Vrtnarček 2015

Vrtnarček je vaš nepogrešljiv vrtni koledar na 272 barvnih straneh s praktično špiralno vezavo. Pomagal vam bo pri načrtovanju vrta, vam svetoval pri težavah z rastlinami in vas sproti naučil kaj novega. Vrtnarček je lično izdelan vrtni koledar, ki so ga avtorici Alenki Henigman pomagale napisati naše babice, mame in sosede. Njihovi nasveti in modrosti temeljijo na ekološkem vrtnarjenju in so praktični in učinkoviti. Predvsem pa je to dnevnik, v katerega si boste lahko vpisovali tudi svoja opažanja in dejavnosti na vrtu. Pomagal vam bo pri načrtovanju vrta, vam svetoval pri težavah z rastlinami in vas sproti naučil kaj novega. Primeren je za začetnike in tudi za izkušene vrtičkarje, ki imajo na voljo balkon, teraso ali pa svoj vrt.

Iz vsebine:

 • Osnovni recepti za vrtnarjenje (kako ustvariti rodovitno prst, kako se spoposti s škodljivci, kako pridelati lastno seme in še marsikaj)
 • ABC vrtnin, zelišč in koristnih cvetlic (z modrimi nasveti za dobro rast in tabelami vrtnih opravil po mesecih)
 • Vrt po meri (tabele in mreže za načrtovanje vrta)
 • Vrtnarčkov dnevnik 2015 (letni koledar, v katerega vpisujete aktivnosti in opažanja)
 • Nabrano in izbrano (s prostorom za povzetke celoletnega vrtnarjena, ki bodo prišli prav še naslednja leta in seznam stvari, na katere ne smete pozabiti.
 • O avtorju

  Alenka Henigman

  Alenka Henigman je ekonomistka, ki rada preživlja čas na svojem vrtu, saj ji ponuja nešteto možnosti za raziskovanje in ustvarjanje. 
Ekološko vrtnari že več kot 20 let. 
Svoje znanje nadgrajuje pri Jožici Fabjan, strokovnjakinji za ekološko in permakulturno kmetovanje in na certificiranih tečajih za premakulturno kmetovanje in načrtovanje.
Več kot 10 let je kot vodja projektov za zaščito naravne in kulturne dediščine delovala pri spodbujanju ekološkega kmetovanja in trajnostnem razvoju podeželja.

  Info

  Založba: eBesede
  Jezik: slovenski jezik
  Vezava: vezana s spiralo
  Mere: 150 x 205 mm
  Izid: januar 2015
  ISBN: 2335-2752

  Ocena

  Ocen še ni, oddajte svojo!

  Moja ocena

  Priporočite prijatelju

  Ocenite: Vrtnarček 2015

  Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

  Ocena:

  Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

  Priporočite: Vrtnarček 2015

  Kontakt