Družina

Nakup

Cena 14,90 EUR

Jean-François Kieffer

Mali volk in njegove pustolovščine

PRVI DEL: SREČANJE IN DRUGE ZGODBE

V času vitezov in gradov je živel mladi trubadur pustolovskega srca – Mali volk.

Pogumni Mali volk ni poznal matere in očeta ter je sam živel v 13. stoletju v Italiji. Med potepanjem po svetu je spoznal sv. Frančiška Asiškega in njegovega prijatelja brata Volka. Tedaj se je zanj pričelo novo, vznemirljivo življenje, polno dogodivščin in mladostne razposajenosti. Toda Mali volk se je vedno trudil, da bi delal dobro, pomagal ljudem in z igranjem na lutnjo lepšal svet.

Strip z barvitimi ilustracijami odpelje bralce na vznemirljivo pustolovščino odraščanja v srednjem veku, ki se zdi pogosto zelo podobna izzivom odraščanja v današnjem času. Zgodba bo zagotovo zabavala mlade bralce, toda ne samo to – semena vere, upanja in dobrote, ki so pognala krepke korenine v življenju Malega volka, bodo morda zrasla tudi v njihovih srcih.


Povezave

Radi beremo stripe!

Pogled v knjigo

O avtorju

Jean-François Kieffer

Jean-François Kieffer se je rodil leta 1957 in ima štiri otroke. Že več let piše in ustvarja otroške knjige. Za stripe o Malem volku in njegovih dogodivščinah je prejel številne nagrade in priznanja, med drugim francosko nagrado za otroško versko leposlovje.

Info

Založba: Družina
Jezik: slovenski jezik
Vezava: trda
Strani: 46
Mere: 225 x 297 mm
Izid: 2013
ISBN-13: 9789612229504

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Mali volk in njegove pustolovščine

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Mali volk in njegove pustolovščine

Oglejte si tudi

Kontakt