Forum Ljubljana

Nakup

Cena 8,00 EUR

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Domen Finžgar

Protiarhitekt

Stripovski album Protiarhitekt je »dolgometražni« prvenec avtorja mlajše generacije, Domna Finžgarja, ki je tokrat ustvaril čisto urbano pripoved, ki se dogaja v središču mestne krajine in njenih instuticij. Protiarhitekt je med drugim zgodba o laži, manipulaciji ter čaščenju znanja.
Avtor je po stripu posejal ogromno namigov, ki bodo vedoželjnega bralca spravili na pravo pot. Za vsak ‘zakaj’ obstaja ustrezni ‘zato’, vendar pot do odgovorov ni lahka. Sledi s področja zgodovine, likovne umetnosti, literature, glasbe, sociologije, verstev itd. so v duhu dela »Consiliance« Edwarda O. Wilsona, torej v duhu univerzalnega znanja in povezovanja različnih področij, razpostavljene po celem stripu.

O avtorju

Domen Finžgar

Domen Finžgar (1990) se v dobi, ko je večopravilnost geslo dneva, poslužuje svojih mnogoterih talentov, da bi skozi glas harmonike, stripov ali ustvarjanje video iger zadovoljeval svoje silvanske in alpinske muze. Sodeloval je pri številnih projektih revije Stripburger ter pri nekaterih drugih mednarodnih stripovskih antologijah.

Info

Založba: Forum Ljubljana
Jezik: slovenski jezik
Strani: 82
Izid: maj 2011
ISBN: 961655350X
ISBN-13: 9789616553506

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Protiarhitekt

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Protiarhitekt

Kontakt