Forum Ljubljana

Nakup

Cena 8,00 EUR

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Izar Lunaček

(O)klepaj: 2 krat 65 stripov Izarja Lunačka

(O)klepaj je serija črno-belih pasičnih stripov (O)klepaj, ki jih je Izar Lunaček v letih 2004-2005 v barvni verziji objavljal na strani Kultura časopisa Delo. V zbirki je natiskano tudi 10 stripov, ki v časopisu niso bili objavljeni. Reklamni moto na naslovnici: 2 x 65 stripov, nam pove, da gre pravzaprav za nek čudni pojav, stripe v dveh nadstropjih. V vsakem nadstropju se paralelno odvija svoja zgodba. Kakor v Knjigi Oklepaj: Metuljeve sanje sta v zgornjem nadstropju glavna junaka revolucionarni polž, ki pridiga osvoboditev od privatne posesti, in materialistična želva s strastno navezanostjo na svoj oklep.

O avtorju

Izar Lunaček

IZAR LUNAČEK je filozof, ki je za javnost razkril, da je med študijem skoraj vsak dan risal nagce, stripar, ilustrator, kmalu tudi diplomirani slikar. Pred leti je zaradi ilustracije otroške slikanice veljal za ‘otroško senzacijo’. Slovenske novice so pet let objavljale njegove stripovske Minije, za najstniško revijo Pil pa v rubriki Seksikon še vedno redno razmišlja o spolnosti in sorodnih zadevah.

Info

Založba: Forum Ljubljana
Jezik: slovenski jezik
Strani: 72
Izid: maj 2007
ISBN: 9616553151
ISBN-13: 9789616553155

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: (O)klepaj: 2 krat 65 stripov Izarja Lunačka

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: (O)klepaj: 2 krat 65 stripov Izarja Lunačka

Oglejte si tudi

Kontakt