eBesede

Razprodano

Cena 14,90 EUR

Sabina Štrubelj

Hotel Lavanda

Valentina ima vse: popolnega moškega, lepo stanovanje in službo, v kateri uživa. V tednu dni pa se ji življenje sesuje kot hišica iz kart – kar naenkrat je samska, brezposelna in spet živi pri mami. Še dobro, da se je pred kratkim na njenih vratih pojavil smešni francoski odvetnik in jo skušal prepričati, da je od neznanca podedovala hotel v Provansi. Odloči se, da bo preverila, ali je kaj na tem, zato se s puntom odpelje v Francijo, največji pustolovščini svojega življenja naproti. Pa je pripravljena na vse, kar bo tam izvedela?

O avtorju

Sabina Štrubelj

Mlada avtorica Sabina Štrubelj piše z užitkom in predvsem za zabavo. Diplomirana novinarka, ki dela v založništvu, je leta 2013 navdušila bralke revije Ona s presunljivo kratko zgodbo o ljubezni, ki nikoli ne mine, in tako prejela literarno nagrado Onino pero.

Njen prvi roman Hotel Lavanda je napisan v zanjo značilnem preprostem, berljivem, a izjemno svežem in zabavnem slogu ter se lahko povsem suvereno kosa s svetovnimi uspešnicami tega žanra.

Info

Založba: eBesede
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Mere: 130 x 210 mm
Izid: junij 2015

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Hotel Lavanda

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Hotel Lavanda

Kontakt