Audax

Nakup

Cena 24,99 EUR

Inženirski preračuni s PTC Mathcad

Vsi, ki se pri delu srečujete s preračuni, ste se že kdaj morali prebiti čez nepregledno množico razpredelnic, zaznamkov in zapiskov na papirju. Če niso bili vaši, vas je nato čakal še sestanek z avtorjem, ki vam je moral vse skupaj obrazložiti.
 
Če si je sploh vzel čas za vas...
 
PTC Mathcad odpravlja preglavice zaradi nepovezanih virov informacij, saj združuje enostavnost papirja in svinčnika z zmogljivostjo samodejnih preračunov, matematičnih zaznamkov in inteligentnega upravljanja enot. Mathcad obenem omogoča izjemno razumljive in bogate predstavitve vaših preračunov ter njihovo neposredno uporabo pri izdelavi in upravljanju s 3D modeli v 3D CAD programski opremi PTC Creo.
 
Pred vami je prvi učbenik o PTC Mathcad v slovenskem jeziku, ki prek poglobljenih razlag, specifičnih primerov in prilagojenih vaj omogoča, da spoznate osnovne in napredne funkcionalnosti programa ter osvojite znanje za njegovo uporabo.
 
Čas je, da preračune iz področij, kot so strojništvo, gradbeništvo, elektrotehnika, fizika, statistika ali finančno poslovanje pričnete izvajati in uporabljati na bolj pregleden in učinkovit način.


O prevajalcu

Robert Balažic je univerzitetni diplomirani ekonomist in diplomirani inženir strojništva, ki že več kot dvajset let poučuje na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota na področju strojništva, in sicer predmete s področja CAD-, CAM- in CAE-tehnologij.
 
Pri poučevanju uporablja metode projektnega dela dijakov, s poudarkom na uporabi sodobnih računalniško podprtih tehnologij v šolstvu in pouku, med katere spada tudi uporaba inženirskih preračunov. To pripomore k interesu dijakov za delo in izobraževanje.
 
Je avtor dveh učbenikov in delovnega zvezka ter skript s področja programiranja CNC-strojev, izvaja seminarje in usposabljanja s področja CAD/CAM/CAE za učitelje ter druge udeležence, svoje metode dela in poučevanja pa predstavlja tudi na mednarodnih simpozijih doma in v tujini ter z objavami člankov v raznih strokovnih revijah.

Info

Založba: Audax
Naslov izvirnika: Mathcad prime 4.0 essentials
Prevod: Robert Balažic
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 248
Mere: 210 x 297 mm
ISBN-13: 9789612901530
COBIB-ID: 299408640

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Inženirski preračuni s PTC Mathcad

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Inženirski preračuni s PTC Mathcad

Kontakt