Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 24,21 EUR

Redna cena: 26,90 EUR

Prihranek: 2,69 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Marty Cagan

Z navdihom

Kako današnja najuspešnejša tehnološka podjetja - Amazon, Google, Facebook, Netflix ali Tesla, definirajo, oblikujejo in razvijajo produkte - izdelke, ki so si prislužili ljubezen dobesedno več milijard ljudi po vsem svetu? Morda presenetljivo: to počnejo zelo drugače kot velika večina drugih tehnoloških podjetij. Oziroma podjetij nasploh ... izdelkov seveda ne razvijajo le tehnološka podjetja!

V knjigi Z NAVDIHOM (Inspired) vodilni poznavalec pristopov v razvoju novih izdelkov, Marty Cagan, ponuja bralcem napotke za mojstre (in bodoče mojstre) produktnega vodenja... kako zasnovati in sestaviti v podjetju oddelek za razvoj produktov, ki bo opolnomočen in učinkovit .... ter kako se lotiti in izvesti razvoj izdelka, ki ga bodo vaši kupci oboževali in ki bo doprinašal k rezultatom vašega podjetja. V poglavjih o sestavljanju ekipe razvojnega oddelka s potrebnimi veščinami, odkrivanju poti do pravega izdelka, uporabi vitkih in enostavnih postopkov spreminjanja izdelka, ustvarjanji močne kulture razvoja izdelkov (ali storitev), lahko bralci pridobljene informacije takoj uporabijo v svojih organizacijah. Dramatično bodo dvignili raven lastnih prizadevanj za boljše in uspešnejše izdelke.

Ne glede na to ali ste zagonsko podjetje, ki išče pot do prvega izdelka in njegovega trga - ali podjetje v fazi rasti, ki si prizadeva spremeniti svojo organizacijo - ali veliko, že daljše obdobje uveljavljeno podjetje, ki poskuša dograditi svojo sposobnost doslednega zagotavljanja nove vrednosti za svoje stranke - knjiga »Z navdihom« bo vas in vaše podjetje ali organizacijo popeljala do višje ravni angažiranosti strank, do doslednejših inovacij in poslovnega uspeha.

Prva izdaja knjie »Z NAVDIHOM« je bila objavljena že pred desetimi leti in uveljavila se je kot referenčni vodnik za vodje razvoja tehnoloških (in ne samo tehnoloških!) izdelkov. Najprej jo je bilo mogoče najti na policah skoraj vsakega uspešnega tehnološkega podjetja po vsem svetu, kasneje pa je našla bralce in sledilce tudi v ne-tehnoloških podjetjih. Ta temeljito posodobljena druga izdaja ima isti cilj: da tudi v prihodnje ostane najdragocenejši vir za produktne vodje in podjetja. Vendar je njena vsebina temeljito osvežena, v njej so najnovejše prakse in pristopi danes najuspešnejših tehnoloških podjetij ter posameznikov; žensk in moških, ki stojijo za vsakim odličnim izdelkom.

O avtorju

Marty Cagan

MARTY CAGAN je v širokem krogu poznavalcev priznan vodilni strokovnjak za produktno vodenje. Je ustanovitelj svetovalno-izobraževalnega podjetja »Silicon Valley Product Group “ (SVPG). Za nekatera najuspešnejša podjetja na svetu, vključno z Hewlett-Packard, eBay in v preteklosti Netscape, je Marty delal v izvršnih vlogah na področju razvoja novih izdelkov.

Info

Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Inspired
Založba izvirnika: Wrox/Wiley
Jezik: slovenski jezik
Vezava: Poltrda (z zavihkom)
Strani: 264
Mere: 165 x 235 mm
Izid: oktober 2019
ISBN-13: 9789616661751

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Z navdihom

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Z navdihom

Oglejte si tudi

Kontakt