Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 20,82 EUR

Redna cena: 61,78 EUR

Prihranek: 40,96 EUR, 66%

Boštjan M. Zupančič, Matjaž Nahtigal, Goran Klemenčič, Petja Toškan, Aleš Mihael Jeklič, Saša Sever, Peter Pavlin, Boštjan Rejc, Janez Starman, Nina Peršak, Andrej Auersperger Matić

Ustavno kazensko procesno pravo, druga izdaja

Namen tega berila iz primerjalno-ustavnosodnega področja kazenskega procesnega prava je, predreti ozke tehnične okvire kazenskega postopka kot zgolj birokratskega scenarija za rokovanje s kazenskimi zadevami.

O avtorju

Goran Klemenčič

Goran Klemenčič je diplomiral na Pravni fakulteti v Ljubljani; podiplomski študij je nadaljeval na Harvard Law School, kjer je l.1997 magistriral. Pripravlja doktorat na Irskem inštitutu za človekove pravice v Galwayu. Trenutno je zaposlen na Svetu Evrope v Strasbourgu, kjer se ukvarja s svetovanjem državam jugovzhodne Evrope na področjih kazenskega pravosodja in zakonodaje, reforme policije in boja zoper korupcijo. Pred tem je več let delal na Ministrstvu za notranje zadeve, nazadnje v Uradu za usmerjanje in nadzor policije. Je habilitiran višji predavatelj na Visoki policijsko-varnostni šoli v Ljubljani, kjer predava kazensko pravo; predaval je tudi na Pravni Fakulteti v Ljubljani. V Sloveniji je sodeloval pri vrsti zakonodajnih projektov na področju kazenske in policijske zakonodaje in je avtor oz. soavtor več knjig in strokovnih člankov. Je član različnih projektnih skupin Sveta Evrope, Združenih narodov in mednarodnih nevladnih organizacij na področjih mednarodnega kazenskega prava, policije in človekovih pravic ter prava novih tehnologij.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: trda
Strani: 946
Mere: 180 x 255 mm
COBIB-ID: 55335424
UDK: 343.1:342.59

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Ustavno kazensko procesno pravo, druga izdaja

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Ustavno kazensko procesno pravo, druga izdaja

Oglejte si tudi

Kontakt