Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 14,99 EUR

Redna cena: 16,65 EUR

Prihranek: 1,67 EUR, 10%

Bart A. DePetrillo

Razumeti Microsoft .NET

.NET je Microsoftovo novo razvojno okolje za internet. To je pravo izvajalno okolje, ki je začetek nove poti razvijanja programskih rešitev. Razumeti Microsoft .NET je knjiga o viziji in filozofiji, ki je v ozadju novega okolja.

Microsoft razvija celotno družino strežniških izdelkov z mislimi na .NET. Zato je predstavitev okolja .NET ter njegovih prednosti in slabosti nepogrešljivega pomena za vse vodilne v informacijski tehnologiji, za vse, ki sprejemajo odločitve, razvijalce, ki razmišljajo o .NET, in za vse, ki želijo oceniti posledice uporabe okolja .NET.

Razumeti Microsoft .NET ni knjiga nasvetov in ne vsebuje zgledov kode. Po branju boste bolje razumeli to, kaj je .NET, in več boste vedeli o ogrodju .NET. S tem védenjem in z nepristranskim širšim pregledom okolja .NET se boste laže odločili, ali bo del vaše prihodnosti in kako boste najbolje izkoristili tehnologije. Knjiga ponuja strokoven vpogled v .NET s tehničnega, razvojnega in oblikovalskega vidika in je vodnik do številnih gradnikov, kot so ADO.NET, Visual Studio .NET in spletne storitve.

Knjiga pomaga vodilnim v oddelkih za IT in razvijalcem odgovoriti na ta vprašanja:

  • Kaj je .NET?
  • Katere funkcije ponuja .NET?
  • Kaj je ogrodje .NET?

O avtorju

Bart A. DePetrillo

Bart A. DePetrillo se že vrsto let na različnih položajih in pri raznih podjetjih profesionalno ukvarja s področjem računalniške programske opreme. Po magisteriju iz računalništva na matematičnem inštitutu Courant Institute of Mathematics je delal pri podjetju ABIT Tehnology v New Yorku. Leta 2000 je z nekaj bivšimi sodelavci iz podjetja ABIT ustanovil podjetje Newtelligence AG, kjer je odgovoren za razvijanje vsebin in za razvoj mednarodnega poslovanja.

Info

Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Think Microsoft .NET
Založba izvirnika: Que Corporation
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 188
Mere: 167 x 206 mm
Izid: april 2002
ISBN: 9616361201
ISBN-13: 9789616361200
COBIB-ID: 117885696
UDK: 004.42(035)

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Razumeti Microsoft .NET

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Razumeti Microsoft .NET

Oglejte si tudi

Kontakt