Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 18,74 EUR

Redna cena: 20,82 EUR

Prihranek: 2,08 EUR, 10%

Robert Mihalič

FrontPage 2002 hitro in jasno

Priročnik FrontPage 2002 hitro in jasno je namenjen uporabnikom enega izmed najbolj priljubljenih urejevalnikov spletnih strani. V njem boste izvedeli, kako izdelujete in urejate posamezne spletne strani ter kako upravljatespletna mesta. Tako kot pri drugih knjigah iz zbirke Hitro in jasno se lahko tudi pri tem priročniku branja lotite od začetka in postopoma dopolnjujeteznanje ali pa priročnik uporabite, ko ste v zagati in ne veste, kako bi se lotili tega ali onega opravila. Hitro boste našli pravi postopek in mimogrede nadaljevali delo. Priročnik se začne s sprehodom po delovnem okolju, nadaljuje z izdelavo prvega spleta, nato pa sledijo poglavja z zgovornimi naslovi, kot so nadpovezave, spletne strani, splet, grafika, obrazci, zbirke podatkov, koda HTML, objavljanje spleta in vzdrževanje spleta.

O avtorju

Robert Mihalič

Robert Mihalič je avtor številnih računalniških priročnikov, s katerimi je marsikateri uporabnik spoznal operacijski sistem Windows in se naučil uporabljati programe Microsoft Word, Excel, FrontPage in CorelDRAW. Robert je tudi prevajalec računalniških priročnikov, avtor člankov, delavnic in nasvetov za delo z različnimi programi, ki so bili objavljeni v revijah PC&mediji in Esc, sodeloval pa je tudi pri projektih slovenjenja programov Microsoft Windows in Office.

Info

Zbirka: Recepti
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 260
Mere: 160 x 210 mm
Izid: avgust 2002
ISBN: 9616361236
ISBN-13: 9789616361231
COBIB-ID: 24217093
UDK: 004.42(035)

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: FrontPage 2002 hitro in jasno

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: FrontPage 2002 hitro in jasno

Oglejte si tudi

Kontakt