Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 28,13 EUR

Redna cena: 31,26 EUR

Prihranek: 3,13 EUR, 10%

Scott Kelby, Felix Nelson

Photoshop CS udarni triki

Knjiga je v slabšem stanju, vsebina je nepoškodovana. Izkoristite ugodno ponudbo.

No dobro, zakaj bi si omislili priročnik, v katerem so samo nasveti in nič drugega? Preprosto zato, ker se v njih skrivajo resnično prebrisane, uporabne in kar se da zabavne stvari. To je čisto res!

Če listate običajen priročnik in na strani opazite besedo »nasvet«, vas ta takoj pritegne, saj veste, da se boste naučili nekaj posebnega. Včasih je to nedokumentirana bližnjična tipka, manj znana funkcija programa, ki so jo doslej uporabljali le strokovnjaki za ta program, ali pa je opisan način, ki vam pomaga, da vsakodnevna opravila postorite bolje in v krajšem času. Edina težava z nasveti v običajnih priročnikih je, da jih ni nikoli dovolj. No, vsaj do sedaj jih ni bilo nikoli dovolj.

To pa zato, ker je ta priročnik od prve do zadnje strani poln odličnih nasvetov za Photoshop CS. Vsak nasvet je napisan tako, da vam pokaže, kako delate hitreje in pametneje ter se pri uporabi Photoshopa CS bolj zabavate. V priročniku ne boste našli podrobnih opisov separacij barv CYMK ali dolgih in dolgočasnih diskusij o teoriji upravljanja barv. Našli pa boste nasvete, ki so kratki, dobri in zadenejo bistvo.

Zamisel o priročniku, polnem nasvetov, smo dvignili še na višjo raven. Vsak nasvet je namreč opremljen z barvno grafiko, ki naredi nasvet še bolj dostopen, zabaven in enostaven za uporabo. Najbolj pomembno pri vsem skupaj pa je, da vsi nasveti v tem priročniku sodijo med »tiste nasvete«, ki vam privabijo nasmeh na obraz, ob njih zadovoljno prikimate, nato pa takoj pokličete prijatelje in jim poveste, da ste postali novi guru za Photoshop CS.

Če ste se kdaj koli spraševali, kako pravi profesionalci v pol krajšem času naredijo dvakrat več, je odgovor na dlani. Poznajo nasvete in trike, ki jih boste s tem priročnikom spoznali in osvojili tudi vi.

Akademija Hruška je izobraževalna skupina agencije za nove medije Hruška, ki z izkušenimi strokovnjaki iz različnih področij zagotavlja visoko kakovostna izobraževanja. 10 % popust za člane knjižnega kluba Založba Pasadena, pri prijavi na osnovni tečaj Photoshopa na Akademiji Hruška.

O avtorjih

Scott Kelby

Scott Kelby je avtor svetovno znanih računalniških knjig, glavni urednik in založnik revije Photoshop User, predsednik zveze NAPP (National Association of Photoshop Professionals) in glavni urednik revije Nikon Software User. Prav tako je tudi sogostitelj video oddaje Adobe® Photoshop® TV. Scott je avtor knjig Photoshop Down & Dirty Tricks in The Photoshop Book for Digital Photographers ter urednik serije knjig Killer Tips pri založbi New Riders.

Felix Nelson

Felix Nelson je kreativni direktor pri revijah Photoshop User in Capture User, višji umetniški direktor pri združenju NAPP (National Association of Photoshop Professionals) in umetniški direktor pri reviji Mac Design Magazine. Felix nastopa tudi v izobraževalnem videu za Photoshop, kjer govori o fotografsko realističnih tehnikah. Je gostujoči predavatelj potujočega seminarja Adobe Photoshop Seminar Tour in član skupine »sanjskega moštva« predavateljev PhotoshopWorld.

Info

Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Photoshop CS Killer Tips
Založba izvirnika: New Riders
Prevod: Robert Mihalič
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 240
Mere: 170 x 210 mm
Izid: marec 2005
ISBN: 9616361619
ISBN-13: 9789616361613

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Matic Drnovšek★★★★★ Zanimiv, upraben in praktičen način podajanja snovi. Zalo spomninja na tutoriale, ki se nahajajo na raznih spletnih strane. Vredno nakupa in predelave od prve do zadnje strani!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Photoshop CS udarni triki

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Photoshop CS udarni triki

Oglejte si tudi

Kontakt