Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 8,91 EUR

Redna cena: 9,90 EUR

Prihranek: ,99 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Miha Mazzini

100 računalniških zvijač, druga izdaja

Dopolnjena in posodobljena izdaja
Vsak pravi lisjak (ali pa lisica) v rokavu skriva vsaj kakšno zvijačo. Ali pa to knjigo, ki jih v sebi hrani kar sto – zagotovo nekaj za vsako delo, priložnost, opravilo ali celo pogovor.

V računalnikih lahko do istega rezultata pridete na več načinov; od dolgih tavanj do udarca ali dveh po tipkovnici. Pred vami je knjiga, ki vam bo poskušala skrajšati vsaj kakšno tavanje. Novih sto zvijač je bilo izbranih zato, da vam olajšajo delo. To je ves njihov namen in če boste posvojili vsaj katero izmed njih, je knjiga dosegla svoj cilj.

Knjiga vsebuje zvijače za:

  • Windows XP,
  • Word,
  • Excel,
  • Outlook,
  • Omrežje na klic,
  • Google in Internet Explorer,
  • GSM

O avtorju

Miha Mazzini

Miha Mazzini je priznan avtor računalniške literature. Napisal je Mentor o računalništvu, ki je izšel tudi v srbohrvaščini, tri knjige o Clipperju, knjigo o Wordu, WordStaru, Windows for Workgroups in predhodnika te zbirke zvijač. Več let je bil eden od urednikov revije Monitor, bil pa je tudi prvi urednik revije za »družinsko računalništvo« PC&mediji.Kar nekaj let je pisal redno torkovo kolumno o internetu v časopisu Delo. V računalniških krogih je Miha Mazzini znan tudi kot avtor prvega slovenskega programa za odkrivanje tipkarskih napak. Trenutno je zaposlen kot strokovnjak za uporabniško izkušnjo pri podjetju Planet 9.

Miha Mazzini pa je znan tudi zunaj računalniških krogov. Napisal je več romanov, med drugim prodajno uspešnico Drobtinice, Zbiralec imen, Satanova krona, Telesni čuvaj in Kralja ropotajočih duhov. Napisal je tudi scenarij za film Operacija Cartier, ki je prejel evropsko nagrado CIRCOM za televizijski film leta 1992, in scenarij za film Sladke sanje, ki je dobil precej domačih in tujih nagrad, tudi zlato palmo na festivalu v Valenciji. Sam je režiral dva kratka filma, končal podiplomski študij scenaristike v Angliji in je redni član Evropske filmske akademije.

Več podatkov lahko preberete na spletni strani www.MihaMazzini.com.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 120
Mere: 165 x 210 mm
Izid: april 2005
ISBN: 9616361554
ISBN-13: 9789616361552

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 2

Erik Jerman★★★★★ Mega knjiga, zelo dobra.

Metod Medja★★★★★ V tej knjigi se najdejo vsi potrebni podatki.

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: 100 računalniških zvijač, druga izdaja

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: 100 računalniških zvijač, druga izdaja

Oglejte si tudi

Kontakt