Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 16,90 EUR

Redna cena: 18,78 EUR

Prihranek: 1,88 EUR, 10%

Ljubomir Kostrevc

Hitri vodnik po internetu in Googlu

Internet je delovno sredstvo. Kot mikrovalovna pečica v kuhinji, slovar tujk na knjižni polici, videorekorder v dnevni sobi. A od njih se vendarle malo razlikuje – njegova uporabnost ni omejena, ampak se razvija in širi. Še včeraj s pomočjo interneta nismo plačevali položnic, nakupovali, oddajali dohodnine – danes pa nam je to vsakdanja praksa.

Ali znate uporabljati internet? Ali ste se v zadnjem letu na tem področju kaj novega naučili? Če niste, ste zadaj - preberite priročnik Hitri vodnik po internetu in Googlu. Če se iz njega naučite vsaj enega novega 'trika', bo vaše branje upravičeno. Hitri vodnik po internetu in Googlu - preprosta navodila za preprosto uporabo interneta v sodobnem času.

Kaj je internet, uporabniku interneta nasploh ni treba vedeti. Vendar pa mu je lahko nekaj osnovnih dejstev o njem v veliko pomoč, ko se bo pri njegovi uporabi znašel pred konkretnim problemom. Za primer omenimo pošiljanje in prejemanje elektronske pošte, ko smo na počitnicah ali na službeni poti - ali moramo za to imeti s seboj svoj računalnik ali lahko to opravimo tudi s kakim razpoložljivim računalnikom, ki nam je v tistem kraju na razpolago. Ob vsem splošnem in konkretnem, kar priročniki o uporabi interneta nasploh ponujajo, bomo v tej knjigi posebno pozornost namenili iskalniku Google, katerega uporabnost - če jo poznamo - močno presega običajno iskanje informacij.

Pogled v knjigo

O avtorju

Ljubomir Kostrevc

Ljubomir Kostrevc je po izobrazbi diplomirani inženir matematike. Po diplomi je delal na Oddelku za uporabno matematiko na Inštitutu Jožefa Štefana, nato se je v podjetju Intertrade usposobil za IBM-ovega sistemskega inženirja.

Od leta 1981 je profesor matematike in računalništva na Srednji kemijski šoli (in gimnaziji) v Ljubljani. Zadnja leta uči samo računalništvo. Poleg tega piše in prevaja računalniško strokovno literaturo, še vedno pa tudi programira.

Info

Zbirka: Hitri vodnik
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 120
Mere: 170 x 210 mm
Izid: julij 2006
ISBN: 9616361643
ISBN-13: 9789616361644

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Hitri vodnik po internetu in Googlu

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Hitri vodnik po internetu in Googlu

Oglejte si tudi

Kontakt