Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 22,45 EUR

Redna cena: 24,95 EUR

Prihranek: 2,50 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Joan Preppernau, Joyce Cox

Microsoft Windows Vista korak za korakom

Microsoft Windows Vista je najnovejši v nizu operacijskih sistemov Windows, težko pričakovani naslednik različice Windows XP, ki ima vgrajene nekatere pomembne novosti v primerjavi z dosedanjimi izvedbami. Spremembe so vidne tako v uporabniškem vmesniku, ki zdaj podpira prosojna okna, kakor tudi v “notranjosti”, kjer je glavni poudarek na varnosti in lažjem sistemskem upravljanju.

Najnovejša knjiga zbirke Korak za korakom je namenjena prav vam, ki želite dobro obvladati novi sistem Windows Vista. Priročnik je namenjen samostojnemu učenju. Dodatne vaje in predstavitve so podane tudi na CD-ROM-u, ki vam bo olajšal razumevanje s praktičnimi zgledi.

Naučite se kar najbolj učinkovito uporabljati operacijski sistem Windows Vista – hitro in preprosto. V knjigi iz zbirke Korak za korakom boste z lastnim tempom pridobili tiste spretnosti, ki jih najbolj potrebujete!

 • Prilagodite videz in delovanje osebnega računalnika.
 • Namestite programe ter pripravite tiskalnike in drugo strojno opremo.
 • Hitro preiščite računalnik in poiščite natanko tisto, kar potrebujete.
 • Razvrščajte digitalne fotografije, snemajte CD-je in igrajte igre – zabavajte se!
 • Vzpostavite povezavo z internetom in blokirajte neželeno vsebino.
 • Izboljšajte učinkovitost delovanja računalnika in odpravite pogoste težave.
 • Pregledno urejen CD-ROM vsebuje:

 • datoteke z vajami za učenje spretnosti,
 • celotno knjigo v elektronski obliki,
 • elektronsko knjigo z vsemi funkcijami iskanja,
 • uporabniški priročnik Windows Vista v elektronski obliki in druge vire na CD-ju.
 • Pogled v knjigo

  O avtorjih

  Joan Preppernau

  Joan je avtorica več kot dvanajstih knjig o operacijskem sistemu Windows in programski opremi Office, vključno s priljubljenim priročnikom Microsoft Windows XP, Korak za korakom, veliko pa je prispevala tudi k oblikovanju izpitov Microsoft Certification za Office 2007 in sistem Windows Vista. Že v mladih letih se je, zahvaljujoč očetu, veliko naučila o računalnikih, zato danes, ko se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami na različnih področjih računalniške industrije, še z večjim navdušenjem ustvarja zanimivo, uporabno in za bralca prijazno gradivo za usposabljanje. Joan je predsednica podjetja Online Training Solutions, Inc. (OTSI) in prisega na delo od doma. Zaradi razcveta interneta in ljubezni do tehnologije je v zadnjih petnajstih letih lahko živela in delala na Novi Zelandiji, Švedskem in Danskem ter v različnih krajih v ZDA. Pred kratkim je odkrila radosti življenja, ki je vsak dan obsijano s soncem, in se z možem Barryjem ter s hčerko Trinity preselila v San Diego v Kaliforniji.

  Joyce Cox

  Joyce ima 25 let izkušenj z razvijanjem gradiva za usposabljanje ljudi, ki jim tehnična področja niso blizu, poleg tega pa je napisala več kot dvanajst knjig o tehnologijah Office in Windows. Je podpredsednica podjetja Online Training Solutions, Inc. (OTSI), bila pa je tudi predsednica in glavna avtorica založbe Online Press, v okviru katere je ustvarila zbirko računalniških priročnikov za začetnike in poznavalce Quick Course (Hitro in jasno). Bila je glavna urednica založbe Microsoft Press in urednica založb Sybex ter University of California. Joyce in njen mož Ted živita v središču mesta Washington, imenovanem Bellevue, zelo pogosto pa pobegneta v svojo majhno in od sveta odrezano kočo ob vznožju gorovja Cascade.

  Info

  Zbirka: Korak za korakom
  Založba: Založba Pasadena
  Naslov izvirnika: Microsoft Windows Vista step by step
  Založba izvirnika: Microsoft Press
  Jezik: slovenski jezik
  Vezava: broširano
  Strani: 410
  Mere: 165 x 210 mm
  Izid: april 2007
  Dodatek: priložen CD
  ISBN: 9616361716
  ISBN-13: 9789616361712

  Ocena

  Ocen še ni, oddajte svojo!

  Moja ocena

  Priporočite prijatelju

  Ocenite: Microsoft Windows Vista korak za korakom

  Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

  Ocena:

  Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

  Priporočite: Microsoft Windows Vista korak za korakom

  Oglejte si tudi

  Kontakt