SRC.SI d.o.o.

Nakup

Cena 29,90 EUR

Janez Lazar

Domino Sedmica

Domino Sedmica je priročnik o rednem delu, pa tudi o osnovah samega Domino sistema. Nastal je na podlagi dolgoletnih izkušenj in študija in je namenjen tako začetnikom kot dolgoletnim izkušenim administratorjem, ki bodo sploh proti koncu lahko našli tudi nekaj zase.

V knjigi je cel spekter tem, od kuharskih receptov do nekaj primerov, in ščepec najboljše prakse. Ne vzemite tega za zakon, bolj kot kažipot za pravo smer.

Popolno obvladovanje sistema pa bo seveda zahtevalo še več literature in še več časa. Ampak tako je pri vsaki stvari, ki se je lotimo, kajne?

Prvenec Janeza Lazarja DominoSedmica, vam bo razkril vse skrivnosti o Domino administraciji.

O avtorju

Janez Lazar

Janez Lazar je predan računalničar in to že od rane mladosti. Karkoli je dišalo po računalnikih, je šlo skozi njegove roke. In pri tem ni bilo nobenih izjem, pa če je šlo za strojno ali za programsko opremo. In kaj je lepšega v življenju, kakor da združiš hobi s kariero? Pot ga je peljala preko različnih delovnih področij, kjer je spoznal t. i. velike računalnike (host), pa tudi revolucijo malih (PC-jev) in z njimi razcvet interneta.

Zadnjih 10 let se v okviru SRC.SI d. o. o. popolnoma posveča Lotus programski družini, znotraj katere pa še posebej rad odkriva skrivnostni svet Domino sistemske administracije, ki mu je dobesedno zlezel pod kožo. Da rad in z žarom odkriva nove in nove zmogljivosti Domino sveta, pa vsekakor razkriva tudi pričujoča knjiga, ki vam bo samostojna ali ob pomoči interneta zvesto služila in vam bo stala ob strani, ko boste v jurišu pometali s problemi.

Info

Založba: SRC.SI d.o.o.
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 320
Izid: marec 2007
ISBN: 9616113011
ISBN-13: 9789616113014

Ocena

Povprečna ocena: ★★★★★ število ocenjevalcev: 1

Blaž Dobrovoljc★★★★★ Zelo dobra knjiga. Strokovna, poučna, predvsem pa edina za Domino administracijo v slovenščini!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Domino Sedmica

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Domino Sedmica

Kontakt