Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 18,74 EUR

Redna cena: 20,82 EUR

Prihranek: 2,08 EUR, 10%

Dan Gookin

Word 6.0 za Windows za telebane

Knjiga na najprijetnejši in najpreprostejši način bralce, uporabnike računalnikov seznani z Wordom, daleč nabolj razširjenim urejevalnikom besedil za osebne računalnike.

– Naučite se osnov Worda 6: kopiranje, izrezovanje in lepljenje, iskanje in zamenjave, oblikovanje in tiskanje, brisanje in uničevanje.

– Naučite se uporabljati nove tipke, gumbe in naprave, ki ste jih drago plačali.

– Vstopite v svet sodobnega urejanja besedil z operacijami, ki jih Word ponuja za namizno založništvo, na primer priročne menuje, spremenljive orodne vrstice, galerijo slogov in še mnogo drugega.

– Z novimi možnostmi za samodejno oblikovanje in samodejno popravljanje napak v Wordu pospešite in izboljšate svoje delo.

– Svetuje vam glede uporabe pomožnih programčkov, kakršni so urejevalnik enačb, diagramov in slik.

Microsoftov Word je daleč najbolj priljubljen in razširjen urejevalnik besedil za delo z osebnimi računalniki. Različica 6, ki jo obravnava ta knjiga, je različica, ki je praktično po vsem svetu izpodrinila konkurenčne urejevalnike in postala dejanski standard. S to knjigo boste spoznali bolj ali manj vse skrivnosti in zmogljivosti Worda, ki bi jih želeli uporabljati. Lahko boste le pisali preprosta besedila, če pa boste želeli, se boste lahko naučili besedila tudi oblikovati in jih opremljati s slikami in drugimi dodatki.

O avtorju

Dan Gookin

Dan Gookin je napisal več kakor 40 knjig o računalnikih (med drugim tudi prvo knjigo iz zbirke Za telebane, DOS za telebane), ki so prevedene v več kakor 25 jezikov.

Info

Zbirka: Za telebane
Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Word for Windows 6 for Dummies
Založba izvirnika: Hungry Minds
Prevod: Marko Čibej
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 410
Mere: 188 x 235 mm
Izid: april 1995
ISBN: 9616065084
ISBN-13: 9789616065085
UDK: 519.688:801.8

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Word 6.0 za Windows za telebane

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Word 6.0 za Windows za telebane

Oglejte si tudi

Kontakt