Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 107,82 EUR

Redna cena: 119,80 EUR

Prihranek: 11,98 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 5 delovnih dneh.

Miran Morano

Powerpoint 2007 HIJ + Oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev + daljinski upravljalec

Paket dveh priročnikov, Microsoft Powerpoint 2007 hitro in jasno in Oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev ter Kensington daljinskega upravljalca je namenjen vsem, ki želite obvladati osnove oblikovanja, urejanja in predvajanje računalniških predstavitev in želite nadgraditi svoje znanje in preseči možnosti, ki vam jih ponujajo čarovniki vašega programa.

S hitrimi odgovori, oblikovanimi v barvah, se boste nove različice programa Microsoft Office PowerPoint naučili hitro in jasno! Spoznali boste nov, enostaven uporabniški vmesnik in se naučili osnov za delo s programom Office PowerPoint 2007.

Zakaj se vam splača kupiti paket priročnikov?
• Z uporabo nasvetov iz priročnika bodo vaše računalniške predstavitve bolj enostavne in z njimi boste lažje dosegli svoje cilje.
• Manj časa boste porabili za oblikovanje in izdelavo celotne računalniške predstavitve.
• Vaši udeleženci bodo z večjim zanimanjem spremljali vaše predstavitve.
• Naučili se boste osnov za ustvarjanje osnutkov predstavitev.

O avtorju

Miran Morano

Rodil sem se 27.09.1957 v porodnišnici v Postojni. Odraščal sem v Ilirski Bistrici, kjer sem tudi obiskoval osnovno šolo. Gimnazijo sem zaključil v Postojni in leta 1982 Filozofsko fakulteto v Ljubljani. Andragogika mi pomaga razumeti, kako se odrasli učimo, sociologija pa mi pomaga razumeti, kaj se dogaja v skupinah.

Začel sem kot šolski pedagog (Ilirska Bistrica, Kranj), nadaljeval kot organizator izobraževanja (CDI Univerzum, Iskra Avtomatika), sedaj sem neodvisni izvajalec usposabljanj in izpopolnjevanj ter moderator.

Za svoje delo sem se usposabljal v Angliji, v ZDA in na Nizozemskem pri:

V Sloveniji sem se udeleževal različnih seminarjev - najbolj sta name vplivala Barrie Hopson (Lifeskills), ki sem ga spoznal, ko sem bil zaposlen v Iskri Avtomatiki in Suzanne W. Catana (Facilitation Center), ki je prišla k nam na povabilo Umanotere. Navdih sem dobival v številnih knjigah (Covey, Blanchard, Pike, Allan, Armstrong itd.) in Video Arts-ovih učnih filmih, ogromno pa sem se naučil od udeležencev svojih izobraževanj.

Sem soustanovitelj Tangram d.o.o. (1989) in ustanovitelj Tangens d.o.o. (1992).

Zadnja leta živim v Ljubljani, delam pa po vsej Sloveniji in včasih tudi zunaj nje.

Za podporo in pomoč sem hvaležen Sonji (zanimivost: imen obeh podjetij se je domislila prav ona). Našo družino zaokrožujeta Janž in Katarina. Pomembna učitelja.

Druge dejavnosti:

  • sem član ASTD in Društva moderatorjev Slovenije;
  • na Andragoškem centru Slovenije sem vodil projekt multimedijskega izobraževanja (avtor priročnikov Prosojnica pri izobraževanju in Video pri izobraževanju) ter sodeloval pri pripravi multimedijskega programa za usposabljanje mentorjev študijskih krožkov;
  • napisal sem priročnik Povečajmo učinkovitost našega dela (izšlo na Upravni akademiji), Uspešno vodenje videodelavnic (izšlo pri Video centru d.o.o.) in nekaj člankov v revijah Manager, RR in ProPro, na Radiu Trst pa sem imel serijo 13 izobraževalnih oddaj.
  • zadnji moj “otrok” - priročnik Ne morite s “powerpointom”.

Fotografija je moj hobi od gimnazijskih let. Fotoaparat me spremlja kamorkoli grem.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Strani: 367
Izid: december 2008
ISBN: powerpoint2
ISBN-13: powerpoint2

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Powerpoint 2007 HIJ + Oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev + daljinski upravljalec

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Powerpoint 2007 HIJ + Oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev + daljinski upravljalec

Oglejte si tudi

Kontakt