Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 22,46 EUR

Redna cena: 24,95 EUR

Prihranek: 2,50 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Scott Kelby

Digitalna fotografija, 3.knjiga

Scott Kelby, avtor uspešnice Digitalna fotografija, 1. knjiga (najbolje prodajana knjiga o digitalni fotografiji na svetu), se zdaj vrača s popolnoma novo knjigo, v kateri nadaljuje od tam, kjer je zaključil 2. knjigo, ravno tako izjemno uspešnico. S kratkimi in jedrnatimi nasveti brez odvečne uporabe tehničnega žargona vam bo spet na obraz izvabil »Ahhh, tako torej to naredijo«, z znanjem, ki ga lahko uporabite takoj in z njim še izboljšate svoje fotografije.

Takole Scott jedrnato opiše vodilo te knjige: »Če bi bila skupaj na snemanju in bi se vi obrnili name: 'Hej, Scott, želim, da bi bila svetloba resnično mehka in čarobna. Kako daleč naj postavim ta razpršilnik?' vam ne bi razlagal o svetlobnih razmerjih ali možnostih prirejanja bliskavice.

V takšni situaciji bi vam preprosto odvrnil: 'Približaj ga motivu čim bolj kot lahko, ne da bi bil viden na fotografiji.' Takšno je bistvo te knjige: skupaj fotografirava in jaz odgovarjam na vprašanja, svetujem in razkrivam skrivnosti, ki sem se jih naučil, kot bi jih pripovedoval prijatelju – brez tehničnih pojasnil in ozadja digitalne fotografije«.

Na vsaki strani boste spoznali novo nastavitev, orodje ali trik, s katerim boste svoje posnetke spremenili v fotografske razstavne eksponate. Če ste naveličani posnetkov, ki so »v redu« in si pri ogledu fotografij v revijah mislite: »Zakaj moji posnetki niso takšni?« potem je to knjiga za vas.

V tej knjigi ni teorije, nobenih zahtevnih tehničnih izrazov in podrobnih razčlenitev pojmov. To je knjiga, v kateri piše, kateri gumb pritisnite, katero nastavitev uporabite in kdaj jo uporabite. S skoraj 200 fotografskimi »prijemi« v tej knjigi boste vedno naredili boljše, ostrejše, barvitejše fotografije profesionalnega videza.

SEMINAR: Digitalna fotografija - knjiga Založbe Pasadena

NE SPREGLEJTE:

Arne Hodalič

SEMINAR: Digitalna fotografija

5 urna delavnica s fotografom doc. Arnejem Hodaličem

O avtorju

Scott Kelby

Scott Kelby je avtor svetovno znanih računalniških knjig, glavni urednik in založnik revije Photoshop User, predsednik zveze NAPP (National Association of Photoshop Professionals) in glavni urednik revije Nikon Software User. Prav tako je tudi sogostitelj video oddaje Adobe® Photoshop® TV. Scott je avtor knjig Photoshop Down & Dirty Tricks in The Photoshop Book for Digital Photographers ter urednik serije knjig Killer Tips pri založbi New Riders.

Info

Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: The Digital Photography Book, Volume 3
Založba izvirnika: Peachpit Press
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 240
Mere: 150 x 210 mm
Izid: november 2010
ISBN: 9616661132
ISBN-13: 9789616661133

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Digitalna fotografija, 3.knjiga

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Digitalna fotografija, 3.knjiga

Oglejte si tudi

Kontakt