Založba Pasadena

Razprodano

Klubska cena: 22,93 EUR

Redna cena: 45,86 EUR

Prihranek: 22,93 EUR, 50%

Brian Livingston, Davis Straub

Skrivnosti Windows 95

Knjiga opiše in pojasni vse »skrivnosti«, povezane z delovanjem in rabo Oken 95. Tudi največji strokovnjaki se bodo iz te knjige kaj naučili.

– Vsebuje opis zmogljivosti in značilnosti operacijskega sistema Windows 95, o katerih Microsoft v svoji dokumentaciji ne piše.

– Opisuje napotke, zvijače in bližnjice nedokumentiranih zmogljivosti, ki jih boste z veseljem uporabljali vsak dan.

– Lahko si povsem po svojem okusu priredite Okna, vključno s pisavami, ikonami, nastavitvami omizja, povezavami in bližnjicami.

– Pojasni, kako lahko še naprej uporabljate programe za DOS in starejše različice Oken.

– Vsebuje nasvete glede vseh programčkov v Windows 95, med drugim za izdelovanje in spreminjanje slik, urejanje besedil in večpredstavnost.

– Opisuje določanje napak v zvezi s strojno opremo – opremo, ki jo že imate, in novo opremo, ki se samodejno nastavi (»plug-and-play«) – na primer pogoni CD-ROM, modemi in zvočnimi karticami.

V knjigi je prav vse, kar je treba vedeti o operacijskem sistemu Windows 95, če ga želite popolnoma obvladati ali pa le izkoristiti več kakor njegove najbolj osnovne zmogljivosti. Napisala sta jo priznana strokovnjaka, ki sta Microsoftovo novo okolje »razstavila na prafaktorje« in ga preučila do podrobnosti, ki jih Microsoft niti priznati noče. Preučila sta zmogljivosti in šibkosti operacijskega sistema, njegove odlike in njegove hibe, in ob tem odkrila mnoge skrivnosti, ki so običajnim uporabnikom popolnoma nedosegljive. Razkrila vam bosta nedokumentirane zvijače, bližnjice in nasvete, ki vam bodo zagotovili kar se da dober izkoristek Oken 95, od zagona do izklopa. Avtorja vam razkrijeta, kar bi moral Microsoft sam povedati uporabniku, pa ni.

Na plošči CD-ROM, ki je priložena knjigi, je kopica odličnih programov, ki vam bo še olajšala delo z okoljem Windows 95. Med drugim najdete urejevalnik za makre, urejevalnik za pisave, upravljalnik naslovov, orodje za iskanje besedila in veliko drugega.

O avtorjih

Brian Livingston

Brian Livingston je avtor mnogih uspešnic založbe IDG Books Worldwide. Njegove knjige so izšle v več kakor dvajset svetovnih jezikih. Je tudi urednik pri revijah InfoWorld in Windows Sources.

Davis Straub

Davis Straub je avtor več kakor dvesto člankov v revijah. Bil je tudi predsednik podjetja Generic Software in razvijalec programa Generic CADD, danes pa se ukvarja z razvijanjem večpredstavnih programov.

Info

Zbirka: Skrivnosti
Založba: Založba Pasadena
Naslov izvirnika: Windows 95 Secrets
Založba izvirnika: Hungry Minds
Prevod: Darija Abramič, Stojan Brajkovič
Jezik: slovenski jezik
Vezava: broširano
Strani: 956
Mere: 188 x 235 mm
Izid: februar 1997
Dodatek: priložen CD
ISBN: 9616065262
ISBN-13: 9789616065269
COBIB-ID: 63300864
UDK: 681.3.066

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Skrivnosti Windows 95

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Skrivnosti Windows 95

Oglejte si tudi

Kontakt