Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 40,46 EUR

Redna cena: 44,95 EUR

Prihranek: 4,50 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Jon Smith, José Llinares

Komplet treh knjig Bodite vidni na spletu

Zbirka vključuje knjige:

Google Adwords – recept za uspeh

AdWords vam ponuja priložnost, da hitro postanete veliki. Pri tem ne gre za metanje neomejenega proračuna v Google in čakanje, kaj se bo zgodilo potem. Preprosto povedano, s sistematično in dobro pripravljeno kampanjo lahko postanete vodilni na trgu že v nekaj mesecih. Google AdWords – recept za uspeh vam bo brez dolgovezenja pokazal kako.

V postelji z Googlom

Poskrbeti, da je spletna stran »prijazna do Googla«, je vaša glavna prioriteta, toda kako to doseči brez plačevanja neskončnih zneskov nekemu naprednemu oblikovalcu spletnih strani? Tudi to je možno, vse kar potrebujete, so prave informacije.

Obvladujte tržišče s Twitterjem

Obvladujte tržišče s Twitterjem je enostaven in nedolgovezen priročnik, ki vam bo pomagal raziskovati, pripraviti in zagnati lastno marketinško kampanjo na Twiterju.

Več o posamezni knjigi si lahko preberete na spodnjih povezavah:

1. Google Adwords – recept za uspeh
2. V postelji z Googlom
3. Obvladujte tržišče s Twitterjem

O avtorjih

Jon Smith

Jon Smith je bil del ustvarjalnega tima za Amazon.co.uk, Kitbag.com in The Florist Exchange. Jon je tudi avtor uspešnic V postelji z Googlom, Obvladujte tržišče s Twitterjem in Učinkovite spletne strani. Vse omenjene knjige so na voljo v zbirki Bodite vidni na spletu.

José Llinares

José Llinares je SEO vodja v Aedgency.com. José je sociolog, magister multimedijskih študij, bloger in strokovnjak digitalnega marketinga. Delal je na več področjih, vključno s spletnim razvojem, marketinškim svetovanjem, spletnim izobraževanjem in razvojem spletnih poslovnih modelov. Prav tako je soustvarjalec Twitter aplikacije tweetporra.com. Sledite Joséju na Twitterju: @josellinares.

Info

Zbirka: Bodite vidni na spletu
Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Izid: februar 2013

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Komplet treh knjig Bodite vidni na spletu

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Komplet treh knjig Bodite vidni na spletu

Kontakt