Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 70,07 EUR

Redna cena: 77,85 EUR

Prihranek: 7,79 EUR, 10%

To knjigo naši kupci navadno dobijo v 2 delovnih dneh.

Peter Baloh, Peter Vrečar

Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010 in Excel 2010 I. in II.

Ob naročilu paketa brezplačno prejmete knjigo:

Naučite se Windows 7 v 10 minutah

Naučite se uporabe in spoznajte prednosti programov Microsoft Office 2010 skozi praktične zglede - realne primere iz slovenske poslovne prakse!
Knjige so v prvi vrsti namenjena poslovnim uporabnikom in vsem tistim, ki so na poti, da to postanejo: poslovnežem, podjetnikom, komercialistom, finančnikom, tržnikom, analitikom, direktorjem….Aktivnosti pisarniškega poslovanja vzamejo veliko časa, Excel 2010 pa nam ga lahko zelo veliko tudi prihrani. Te knjige bodo s pridom uporabljali vsi poslovni uporabniki, ki želijo čim hitreje obdelati in všečno prikazati podatke in pri tem sprejemati odločitve.

Vsebine knjig izhajajo iz poslovne prakse, iz najpogostejših primerov uporabe pri vsakdanjem delu.

Komplet vsebuje priročnike:
- Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010
- Ob praktičnih primerih skozi MS Excel 2010 – I. podpora pisarniškemu poslovanju
- Ob praktičnih primerih skozi MS Excel 2010 – II. Podpora odločanju

Z avtorjema lahko stopite v stik prek elektronske pošte, na naslovu info@ujemiznanje.com.

O avtorjih

Peter Baloh

Dr. Peter Baloh je član uprave hitrorastočega visokotehnološkega podjetja BISOL. Deluje na področjih strategije, managementa znanja, inovacij, tehnologije in projektnega managementa. Je tudi profesor na IEDC Bled School of Management. Sodeluje v mednarodnih raziskovalnih in svetovalnih projektih, objavlja v uglednih strokovnih revijah in izvaja gostujoča predavanja na univerzah v tujini.

Peter Vrečar

Mag. Peter Vrečar se v poslovni praksi že več kot desetletje posveča delovanju na področjih organizacije, informatizacije poslovanja, analitike, prenove procesov, ter linijskemu, projektnemu in procesnemu managementu.

Njegovo pedagoško delo teče od leta 1995. Na Ekonomski fakulteti je najprej učil kot demonstrator, kasneje pa kot asistent, strokovni sodelavec in tutor pri predmetih Poslovna informatika, Objektno orientirane metodologije, Poslovna statistika in Organizacija. Sodeloval je tako na rednem kot izrednem študiju, pri slednjem je izvajal delo tutorja na enajstih različnih študijskih središčih po Sloveniji. Leta 2010 je pridobil naziv predavatelja višje šole za predmetna področja Nabava, Informacijsko-komunikacijska tehnologija ter Organizacija in management. Kot predavatelj sodeluje v pedagoškem procesu na višji šoli B2 in BB, kot tutor pa na Visoki šoli skupine ERUDIO.

Od leta 2002 izvaja tudi izobraževalno-svetovalno dejavnost na področjih 1) informacijske podpore pisarniškemu poslovanju, organiziranju in odločanju, 2) projektnega managementa in izvedbe projektov 3) prenov komercialnih procesov.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Mere: 165 x 210 mm
Izid: februar 2013
ISBN-13: KOMPLET knjig

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010 in Excel 2010 I. in II.

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2010 in Excel 2010 I. in II.

Oglejte si tudi

Kontakt