Založba Pasadena

Nakup

Klubska cena: 164,70 EUR

Redna cena: 183,00 EUR

Prihranek: 18,30 EUR, 10%

Matjaž Horvat

Seminar: Pot v oblak

Računalništvo v oblaku prinaša podjetjem možnosti velikih prihrankov ter prilagodljive in napredne rešitve. Odpira pa vprašanja glede tehnične varnosti in varstva podatkov ter težave pri oblikovanju pogodb, ki zagotavljajo pravno varnost.

Zakaj v »oblak« in kaj je »oblak«? Kaj je že spremenil in kaj še bo?
Katere možnosti, priložnosti in tveganja odpira za podjetje in o čem je treba v vsakem primeru razmisliti?
Odgovore na vsa pomembna vprašanja, povezana z uporabo storitev računalništva v oblaku, boste dobili na seminarju. S knjigo, ki jo dobite na seminarju, vam bo še lažje razumeti in spoznati vse prednosti in spoznati vse pomebne vidike »oblaka« .Udeleženec seminarja bo tako strokovnjakom, menedžmentu, odgovornim osebam za IT, pravnikom in davčnim svetovalcem lahko postavljal konkretna vprašanja, sprejemal odločitve in dajal pobude glede nadaljnjega ravnanja.

Termini: trenutno ni razpisanih terminov
Trajanje: od 9 do 15.00 ure
Kotizacija: 150 € + ddv, v ceni je vključena knjiga Pot v oblak

* Pri nakupu v oknu 'Opombe pri naročilu' vpišite datum Termina, ki ga plačujete.

Če niste član Kluba Založbe Pasadena se lahko prijavite s klikom na gumb Prijava in nato sledite navodilom za prijavo.

O avtorju

Matjaž Horvat

Matjaž Horvat ima znanstveni magisterij s področja računalništva in informatike ter dodatno pedagoško-andragoško izobrazbo. V času magistrskega študija je bil zaposlen kot mladi raziskovalec na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru, objavljenih ima več znanstvenih člankov v revijah in znanstvenih konferencah. Strokovno znanje si je kasneje nabiral v različnih podjetjih kot programer, projektni vodja, vodja informatike, asistent za računalništvo na fakulteti, e-mentor na privatni fakulteti in precej let kot direktor lastnega podjetja. Tako pogodbeno kot preko svojega podjetja je za Ministrstvo za šolstvo, nekaj fakultet in več podjetij izdelal razne računalniške aplikacije, zadnjih deset let predvsem v spletnem okolju. Od leta 2011 je zaposlen kot projektni vodja Kompetenčnega centra CLASS, ki pokriva področje računalništva v oblaku in je pretežno sofinanciran s strani EU. V projektu sodeluje 15 visokotehnoloških industrijskih partnerjev in fakultet iz vse Slovenije s 150 raziskovalci in razvijalci.

Info

Založba: Založba Pasadena
Jezik: slovenski jezik
Dodatek: knjiga
ISBN-13: PASADEMINAR

Ocena

Ocen še ni, oddajte svojo!

Moja ocena

Priporočite prijatelju

Ocenite: Seminar: Pot v oblak

Če ste že vpisani med kupce v spletni knjigarni, je dovolj, da vnesete le svoj e-naslov.

Ocena:

Z oddajo ocene dovoljujete Založbi Pasadena, d.o.o., da jo po svoji presoji objavi na spletnih straneh oziroma v reklamnem ali drugem tiskanem gradivu.

Priporočite: Seminar: Pot v oblak

Oglejte si tudi

Kontakt