Družina

Andrej Praznik

Planinski izleti za 4 letne čase (2)

Vodnik vsebuje 52 planinskih izletov - po enega za vsak teden v letu, ki so razvrščeni po letnih časih. Vsakemu izletu so namenjene štiri strani, na katerih je izlet nazorno predstavljeni v sliki in besedi.

Cena 16,00 EUR

Lydia Crook

Velika knjiga zabave za 2

Velika knjiga zabave za 2 prinaša na tone zabave za prijateljsko dvojico, ki bo iskala skrite predmete, dirkala po labirintih, premetavala črke in uživala v risanju. V njej je 112 strani z zagonetnimi ugankami,...

Cena 14,90 EUR

Jerry M. Linenger

Pisma iz vesolja

Astronavtova pisma sinu so pretresljiv dokument ljubezni do družine, zlasti pa očetoveske ljubezni do prihajajočega otroka. Branje, ki se ga boste z veseljem lotili in se ob njem tudi sami bogatili.

Cena 22,64 EUR

Jean-François Kieffer

Mali volk in njegove pustolovščine 2.del

Lovci in druge zgodbe V času vitezov in gradov je živel mladi trubadur pustolovskega srca – Mali VOLK. Pogumni Mali VOLK ni poznal matere in očeta ter je sam živel v 13. stoletju v Italiji.

Cena 14,90 EUR

Jean-François Kieffer

Mali volk in njegove pustolovščine

Strip z barvitimi ilustracijami odpelje bralce na vznemirljivo pustolovščino odraščanja v srednjem veku, ki se zdi pogosto zelo podobna izzivom odraščanja v današnjem času. Zgodba bo zagotovo zabavala mlade bralce, toda...

Cena 14,90 EUR

Kajetan Gantar in Brane Senegačnik, Sofokles

Antigone in Sofoklova Antigona v prevodu Ivana Hribovška

Kajetan Gantar in Brane Senegačnik: Sofoklova Antigona v prevodu Ivana Hribovška Antigona je eno temeljnih del grške in svetovne dramatike in obenem najbolj brano delo svetovne klasike v Sloveniji.

Cena 60,00 EUR

Tomáš Sedláček

Ekonomija dobrega in zla

Sedláček nas popelje nas na pustolovsko potovanje h koreninam naše civilizacije. S primeri starih Sumercev, Hebrejcev, antičnih mislecev in Descartesa nam pokaže, kako navdihujoče je spremljanje sprememb v človekovem...

Cena 29,90 EUR

Nikolina Rop

Recepti sestre Nikoline

Kuharska knjiga Recepti sestre Nikoline ni le učbenik, ampak tudi bogata zbirka receptov, po kateri bodo posegali tudi bolj vešči kuharice in kuharji. Brez težav vas bo popeljala od zamisli do dehteče jedi.

Cena 29,90 EUR

Kontakt