Pasadena IPP (informativno propagandni program)

datum: 30. december 2015


IOLAR novoletno srečanje 2015

Tradicionalno novoletno srečanje vseh IOLARcev je bilo letos v Mariboru. Vsi udeleženci so dobili spominske majice. Za grafično podobo majice smo preoblikovali motiv IOLAR orla v nogometno violični slog. Več o podjetju IOLAR.

datum: 7. oktober 2015


Finalisti dogodka POMP forum 2015

Že vrsto let sodelujemo pri ustvarjnanju revije Energetika.NET. Naslovnica letošnje aprilske številke se je uvrstila med finaliste Mednarodne konference o vsebinskem marketingu POMP forum, sekcija Najboljša naslovnica. Revije Energetika.NET si lahko ogledadate na spletnem portalu ENERGIJADOMA.

datum: 23. januar 2015

Brskamo po arhivu

Brskamo po arhivu

 Tako sta zgledala plakat in vabilo, ki smo ga oblikovali za predstavitev knjige Ekonomija seksa. Za knjigo smo oblikovali tudi naslovnico, vsebinski del knjige in izdelali ikone, ki se pojavljajo v knjigi.

datum: 16. julij 2014

Grof Blagaj

Grof Blagaj

Oblikovali smo embalažo za serijo medenih izdelkov Grof Blagaj. Rihard grof Blagaj, slovenski botanik in mecen umetnosti, je od leta 1808 živel in delal v Polhovem Gradcu. Hiša medu Božnar ima v svoji ponudbi tri pakiranja: sveče, medenjake in medeno čokolado. Izdelek je tudi lepo slovensko darilo, saj predstavlja naravo, zdravje in slovensko tradicijo. 

datum: 28. marec 2014

Pasadena ima novo podobo

Pasadena ima novo podobo

V začetku leta 2014 je zaživela prenovljena spletna stran naše založbe. Za promocijo nove spletne strani in njeno večjo prepoznavnost smo oblikovali tudi nov zaščitni znak Založbe Pasadena.

datum: 28. februar 2014

Atelje in umetniki

Atelje in umetniki

Tretja knjiga, ki sta jo skupaj pripravila fotograf Tihomir Pinter in Aleksander Bassin tokrat pod nazivom  Atelje in umetniki predstavlja 99 novih umetnikov. Na več kot 200 straneh je zbranih  skoraj 400 fotografij. Oblikovanje in izvedba Založba Pasadena.

datum: 30. januar 2014

Nova knjižna stojala

Nova knjižna stojala

"

Založba Pasadena ima nova knjižna stojala. Oblikovali smo splošno knjižno stojalo in stojalo za knjige iz zbirke ZA TELEBANE.

datum: 27. januar 2014

Nova podoba Hiše medu Božnar

Nova podoba Hiše medu Božnar

V letu 2013 smo začeli s prenovo celostne grafične podobe za Hišo medu Božnar. Cilj prenove je večja razpoznavnost zaščitnega znaka in imena Božnar. 

datum: 17. januar 2014


Poslovna literatura Energetika.NET

V letu 2013 smo oblikovali zbirko knjig poslovne literature za založniško hišo Enetgetika.NET.

datum: 15. januar 2014

Stacklabs, virtualni laboratorij

Stacklabs, virtualni laboratorij

Izdelali smo celostno grafično podobo za podjetje StackLabs. StackLabs razvija sistem za ustvarjanje in deljenje virtualnih laboratorijev. Brskate lahko po obstoječih laboratorijih ali ustvarite svoje in jih delite z drugimi.

Kontakt